Wednesday, 1 May 2013

NAIMO KIDZ WORKSHOP @ PROPERTY AND INVESTMENT EXHIBITION (cerita 15)

6 – 7 April 2013 (Sabtu - Ahad)

Ini merupakan jemputan daripada EG Groups – MBK di PWTC bulan Januari. Ini merupakan yang pertama seumpama ini. Memang salah satu target NKW ialah memenuhi jemputan sesiapa sahaja yang memerlukan khidmat NKW dan menjadi salah satu peniaga tetap untuk ‘organiser – organiser’ ini. Pengurusan EG Groups memberitahu bahawa aktiviti yang dijalankan oleh NKW – mewarna dengan pasir boleh memeriahkan lagi Ekspo mereka – walaupun ekspo mereka kali ini melibatkan hartanah dan pelaburan.


Ekspo berlangsung di dewan 6 KLCC. Penulis ingatkan dalam KLCC, tapi dewan itu adalah dewan kanopi yang berdekatan dengan KLCC. Ok, komentar.

Pertama : Memang diakui bahawa ini bukan ekspo yang melibatkan kanak – kanak, jadi sambutannya memang tidak menggalakkan tapi jualan memang ada.
Kedua : Lokasi diadakan di tengah – tengah bandaraya Kuala Lumpur, tambah – tambah lagi ekspo tidak melibatkan kanak – kanak, tempat letak kereta yang berbayar dan mahal.... dan kononnya tempat diadakan di tempat eksklusif, makanan luar tidak boleh dibawa masuk. Cafe yang disediakan cuma satu dan tidak ada banyak pilihan. Harga boleh tahan .... harga kopi RM4.00 secawan. Penulis lari makan dekat ruang legar makan KLCC dan Alhamdulilah ada surau sekali.
Ketiga : NKW berpuas hati kerana sudah ada ‘organiser’ yang pandang NKW. Alhamdulillah dan terima kasih kepada Allah, berkat kesabaran dan sikap tidak berputus asa.

Jom layan gambar....  
Untuk maklumat perkhidmatan dan perniagaan ‘Sand Arts’, sila klik di sini.

No comments:

Post a Comment